Pyttipannu

Pilko ainekset, kuumenna runsaasti rypsi- tai muuta ruokaöljyä pannulla.

Paista kunnes perunat ovat kypsiä.

Mausta suolalla, valkopippurilla, kuminalla ja yrttimausteella.

Päälle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1804g1374kcal33.9g279.7g3.6g18g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24.1g1g8.5g
Paprika, punainen251g64kcal2.3g11.5g1g5g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Nakki, keskiarvo 1504g3507kcal171.4g17.4g309.8g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g10205kcal431.4g672g631g64.2g
Valittu annoskoko4080g5102kcal215.7g336g315.5g32.1g
Annoskoko puolitettuna2040g2551kcal107.9g168g157.8g16.1g
Arvot/100g100g125kcal5.3g8.2g7.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354686