Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 819g1623kcal21.5g6.3g158.8g54.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g805g217kcal10.5g38.6g1.6g13.7g
Katkarapu, rainbow1228g1228kcal282.5g0g11.1g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio682g955kcal19.1g44.3g81.9g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g205g368kcal3.5g22.5g30.7g0g
Tilli, tuore 341g102kcal12.6g3.1g2.7g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g8988kcal699.4g229.6g573.6g151.6g
Valittu annoskoko4080g4494kcal349.7g114.8g286.8g75.8g
Annoskoko puolitettuna2040g2247kcal174.9g57.4g143.4g37.9g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430