Lanttu-soijamuhennos

Paistetaan lanttusilppua miedolla lämmöllä pannulla n.10min.

Lisätään soijarouhe, vesi ja jauhelihamauste.

Nostetaan lämpöä niin, että seos alkaa poreleimaan.

Haudutetaan 10-15min ja lisätään tarvittaessa vettä.

Kun lantut ovat läpikuultavia kauttaaltaan, maustetaan mössö vielä valkopippurilla ja siirapilla.

Lisätään kerma ja annetaan taas hautua niin kauan kuin vain maltetaan :D

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ripititta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 1680g485kcal16.8g77.3g5g30.2g
Kuohukerma,valio,2dl400g1360kcal8g12g140g0g
Siirappi, tumma160g512kcal0.2g118.4g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g180g581kcal90g54g0.9g9.9g
Jauhelihamauste, annos 15g60g1.8kcal0g0.6g0.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g5880kcal230g524.6g293g80.2g
Valittu annoskoko4080g2940kcal115g262.3g146.5g40.1g
Annoskoko puolitettuna2040g1470kcal57.5g131.2g73.3g20.1g
Arvot/100g100g72kcal2.8g6.4g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382499