Jauheliha-tomaattikeitto

Paista jauheliha.

Mausta suolalla, chilihiutaleilla, mustapippurilla, oreganolla, basilikalla ja paprikajauheella.

Kaada tomaattimurskapurkit kattilaan ja huuhdo ne tilkalla vettä.

Kaada jauheliha mukaan.

Lisää vielä teelusikallinen sokeria sekä Koskenlaskija juusto.

Anna poreilla hiljalleen vähintään 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1099g2501kcal208.8g0g186.8g0g
Tomaattimurska 2665g783kcal14.9g141.2g5.3g50.6g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g33g223kcal0.2g0.2g24.6g0g
Sokeri 17g68kcal0g16.6g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g266g746kcal50.6g0g58.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g8642kcal549g316g550.6g101.2g
Valittu annoskoko4080g4321kcal274.5g158g275.3g50.6g
Annoskoko puolitettuna2040g2161kcal137.3g79g137.7g25.3g
Arvot/100g100g106kcal6.7g3.9g6.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437425