Lihamureke

Valmistukseen kuluva aika: alle 1 tunti.

1. Sekoita purkki kermaviiliä, pussi sipulikeittojauhetta, 2 kananmunaa ja 4 kynttä valkosipulia puristettuna.

2. Lisää jauheliha sekä raastettu porkkana ja sekoita.

Lisää halutessasi mustapippuria ja muita mausteita.

Suolaa ei tarvitse lisätä, koska sipulikeitto on hyvin suolaista.

3. Muotoile pötkö uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40 minuuttia tai kunnes mureke on kypsä.

VINKKI: voit laittaa lisukkeeksi uunivuokaan murekkeen reunoille esim.

porkkanaa ja herneitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Nahkuri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1800g2988kcal342g0g180g0g
Laktoositon kermaviili (Valio)900g585kcal28.8g43.2g31.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g234g749kcal21.1g121.7g14g21.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Valkosipuli 72g78kcal5.7g11.7g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8172g10539kcal926g425.8g555.6g74.4g
Valittu annoskoko4086g5270kcal463g212.9g277.8g37.2g
Annoskoko puolitettuna2043g2635kcal231.5g106.5g138.9g18.6g
Arvot/100g100g129kcal11.3g5.2g6.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272675