Lauantai-pizza, 6 annosta

1. Laita uuni lämpiämään 250 asteeseen.

2. Pieni sipuli ja ruskista sekä käristä jauheliha.

Mausta oman maun mukaan.

3. Valmista pizzapohja paketin ohjeiden mukaan ja levitä uuninpellille.

4. Lisää pohjalle tomaattimurska.

5. Lisää jauheliha ja halkaise kirsikkatomaatit päälle.

6. Raasta juusto ja levitä päälle.

7. Paista uunin keskitasolla 10-15min.

8. Syö ittes ähkyyn ;)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Cervelo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1202g1995kcal228.3g0g120.2g0g
Sipuli (kuorittu)195g53kcal2.5g9.4g0.4g3.3g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)316g852kcal94.6g0g53.6g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen361g72kcal2.2g13.7g1.1g5g
Pizzapohja (Kungsörnen), annos 300g901g3335kcal76.6g567.8g85.6g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1112g389kcal11.1g75.6g5.6g15.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8172g13391kcal830.6g1333g533g47.8g
Valittu annoskoko4086g6696kcal415.3g666.5g266.5g23.9g
Annoskoko puolitettuna2043g3348kcal207.7g333.3g133.3g12g
Arvot/100g100g164kcal10.2g16.3g6.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85768