Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g900g540kcal13.5g117g0.9g8.1g
Vesi1800g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)600g210kcal14.4g40.2g0g18g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g188g525kcal35.6g0.1g41.3g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen600g834kcal114g0g42g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8175g4218kcal355g314.6g168.4g52.2g
Valittu annoskoko4088g2109kcal177.5g157.3g84.2g26.1g
Annoskoko puolitettuna2044g1055kcal88.8g78.7g42.1g13.1g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438