Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g1869g3177kcal355.1g0g186.9g0g
Kesäkurpitsa, tuore561g95kcal3.4g14g2.2g3.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g79kcal1.7g16.7g0.6g7g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g1168g292kcal17.5g52.6g3.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl210g715kcal4.2g6.3g73.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g8715kcal763.8g179.2g533.6g21.8g
Valittu annoskoko4088g4358kcal381.9g89.6g266.8g10.9g
Annoskoko puolitettuna2044g2179kcal191g44.8g133.4g5.5g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822