Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt2800g1288kcal89.6g134.4g42g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g280g1680kcal58.8g18.5g151.2g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g84g8.4kcal1.3g0g0.5g71.4g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Voi 140g1016kcal1.7g0.6g113.8g0g
Kananmuna kuoreton 770g1098kcal96.3g2.3g78.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g10181kcal495.4g311.6g772.8g142.8g
Valittu annoskoko4088g5090kcal247.7g155.8g386.4g71.4g
Annoskoko puolitettuna2044g2545kcal123.9g77.9g193.2g35.7g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070