PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 2318g884kcal6.3g163.2g2.1g79.5g
Vehnäjauho puolikarkea 457g1567kcal46.5g319.6g5.5g16g
Sokeri 299g1212kcal0g298.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 580g827kcal72.4g1.7g59.4g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g246g1328kcal1g1.2g147.5g0g
Maito, Kevyt158g73kcal5.1g7.6g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g11952kcal264.4g1624g433.8g191.2g
Valittu annoskoko4088g5976kcal132.2g812g216.9g95.6g
Annoskoko puolitettuna2044g2988kcal66.1g406g108.5g47.8g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285219