Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK700g1190kcal70g70g70g0.7g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Voi 39g284kcal0.5g0.2g31.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 28g96kcal2.9g19.6g0.3g1g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g1400g490kcal22.4g96.6g1.4g19.6g
Vesi, vesijohtovesi 840g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 196g95kcal2.3g18.6g0.4g3.1g
Sinappi 45g59kcal2g6.3g2.7g0.8g
Maustekurkku sokerisuolattu 420g84kcal2.9g12.6g0.4g7.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g4824kcal217g488.2g215.8g79.8g
Valittu annoskoko4088g2412kcal108.5g244.1g107.9g39.9g
Annoskoko puolitettuna2044g1206kcal54.3g122.1g54g20g
Arvot/100g100g59kcal2.7g6g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174