Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g700g1190kcal140g0g70g0g
Mineraalisuola keskiarvo 3.1g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g8.7g0.3kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g18g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g875g700kcal13.1g58.6g43.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g46kcal2.3g2.1g3.1g0.1g
Parmesaani (Joku), annos 30g49g188kcal11.8g0g16.2g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g231g630kcal46.2g2.3g50.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 350g123kcal16.2g6.8g1g8.7g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)157g1134kcal0g0g126g0g
Vesi, vesijohtovesi 1050g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g525g1795kcal36.2g409.4g2.1g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g11667kcal534.4g968.8g626.8g34.8g
Valittu annoskoko4088g5834kcal267.2g484.4g313.4g17.4g
Annoskoko puolitettuna2044g2917kcal133.6g242.2g156.7g8.7g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924