Broileri-pekonivuoka

Keitä makaronit (500g).

Tulee 1350g valmista makaronia.

Paista broilerit ja pekoni.

Lisää Fraiche, ruokakerma, juustoraaste ja ketsuppi.

Voit myös laittaa lorauksen sinappia.

Sekoita kastike makaroonin.

Laita uuniin.

Paista 200c noin ½h.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Pikkujupu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonikuutio, atria 140g pakkaus196g687kcal27.5g1g62.8g0g
Kariniemen kananpojan fileesuikale hunajamarinadissa912g1185kcal164.1g11.9g50.1g0g
Valio fraiche 5%281g252kcal11.2g21.3g14g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)561g926kcal16.8g22.4g84.1g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)140g365kcal43.5g0g21g0g
Ketsuppi, Felix105g95kcal1.1g22.1g0.5g0g
Makaroni, keitetty suola vedessä Kypsennetty (Padana)1893g2475kcal227.2g1401g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8176g11969kcal982.8g2959.4g502.8g0g
Valittu annoskoko4088g5985kcal491.4g1479.7g251.4g0g
Annoskoko puolitettuna2044g2992kcal245.7g739.9g125.7g0g
Arvot/100g100g146kcal12g36.2g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72821