Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g180g359kcal35.9g0g23.4g0g
Vesi135g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl17g49kcal0.4g0.5g5.1g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix24g12kcal0.4g2.4g0.1g0g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Coctailkurkku, Pirkka6.7g1.8kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g14g121kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g1164kcal76g21.6g84.6g1.6g
Valittu annoskoko410g582kcal38g10.8g42.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna205g291kcal19g5.4g21.2g0.4g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832