Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g271g949kcal32.5g176.1g6g24.4g
Oliiviöljy 45g399kcal0g0g45.2g0g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g2768kcal68.2g360.4g102.6g49.8g
Valittu annoskoko410g1384kcal34.1g180.2g51.3g24.9g
Annoskoko puolitettuna205g692kcal17.1g90.1g25.7g12.5g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44g12.5g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761