Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi141g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl101g30kcal4.6g1.9g0.3g1.6g
Porkkana 82g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio38g105kcal7.1g0g8.3g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g1.9g4.4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)47g28kcal0.5g2.1g1.9g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g389kcal25.6g18.2g21.8g8g
Valittu annoskoko410g194kcal12.8g9.1g10.9g4g
Annoskoko puolitettuna205g97kcal6.4g4.6g5.5g2g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773