Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu263g332kcal28.9g0.8g23.7g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g61g166kcal8g0g14.7g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g70g175kcal13.3g0g15.4g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g1567kcal100.6g1.6g132.4g0g
Valittu annoskoko410g783kcal50.3g0.8g66.2g0g
Annoskoko puolitettuna205g392kcal25.2g0.4g33.1g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594