Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 141g25kcal0.8g3.5g0.6g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha112g187kcal21.4g0g11.2g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g98g20kcal0.6g3.7g0.3g1.4g
Ketsuppi, Heinz15g16kcal0.1g3.7g0g0.2g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Ruokasuola jodioitu 2g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g672kcal46.8g25.6g41.2g6.6g
Valittu annoskoko410g336kcal23.4g12.8g20.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna205g168kcal11.7g6.4g10.3g1.7g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640