Jauhelihatäytteiset munakoisot

Halkaise munakoisot puoliksi ja koverra sisus niin, että reunoille jää 1 cm. Sisuksen voi käyttää täytteeseen.

Sipaise öljyä munakoisojen sisälle ja paista folion alla uunissa 200 asteessa n. 30 min. Täytteeseen paista pannulla jauheliha ja sipulit, sekä lisää sitten oliivit ja tomaattimurska.

Mausteiksi mustapippuri ja suola, timjami ja ripaus kanelia.

Lisää lopuksi hunaja.

Täytä esipaistetut munakoisot ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista vielä 15-20 min uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 468 grammaa

Rauduskoivu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g109g38kcal1.1g7.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1g0g0.4g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g2.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Nautajauheliha 15%88g179kcal15.7g0g13.1g0g
Oliiviöljy 1.7g16kcal0g0g1.7g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 11g41kcal2.4g0g3.5g0g
Munakoiso 164g37kcal0.8g5.1g0.3g4.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 11g22kcal0.2g0.2g2.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana819g687kcal41.2g29g42.6g10g
Valittu annoskoko410g343kcal20.6g14.5g21.3g5g
Annoskoko puolitettuna205g172kcal10.3g7.3g10.7g2.5g
Arvot/100g100g84kcal5g3.5g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456465