Juustoinen peruna-jauhelihavuoka

-Pistä uuni 200 asteelle.

-Kuori ja viipaloi perunat.

(pottu määrä on vaan arvio)
-Paista jauheliha ja mausta (itte heitän liemikuution joukkoon).

-Heitä koskenlaskija tai miksi ei mikä tahansa muu sulate- tai tuorejuusto jauhelihan joukkoon(mut koskenlaskija on tooosi hyvää) ja tilkka vettä joukkoon ettei se ole ihan tönkköä.

-Sitten pistä kerros perunoita vuuan pohjalle ja pikkasen suolaa perunoiden pinnalle ja sitten kerros jauhelihaa, kerros perunoita ja suolaa, kerros jauhelihaa jne..

-Kaada vedet päälle (vesikin on vaan arvio, siilleen että siit ei ihan keittoa tule4-5dl?) ja pistä kansi vuuan päälle ja uuniin joksikin aikaan(en tiedä kellon aikaa kun en sitä ikinä kato, mutta silleen et potut on valmiita)
-Ja tadaa! Det är valmis, ja hyvää on! Anna vähän aikaa vetäytyä.

Mukaan voi tietty heittää jotain vihanneksia tai jotain mut itte teen näin pelkistettynä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2186 grammaa

Piipiipaapa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha75g125kcal14.2g0g7.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.2g0.2g2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g33g92kcal6.2g0g7.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g714kcal48g59.2g30.6g4g
Valittu annoskoko410g357kcal24g29.6g15.3g2g
Annoskoko puolitettuna205g179kcal12g14.8g7.7g1g
Arvot/100g100g87kcal5.9g7.2g3.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92890