Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka84g69kcal2.9g16g0.8g0.8g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g444g155kcal4.4g30.2g2.2g6.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g600g210kcal6g39g3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Ruokaöljy keskiarvo 50g445kcal0g0g50.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 420g76kcal2.4g10.5g1.7g2.9g
Kiinankaali 1019g204kcal15.9g22.9g3.1g9.2g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)36g36kcal2.7g6.1g0.2g0.8g
Vesi1199g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8184g2522kcal72.4g276.6g123.6g50.8g
Valittu annoskoko4092g1261kcal36.2g138.3g61.8g25.4g
Annoskoko puolitettuna2046g631kcal18.1g69.2g30.9g12.7g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929