Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g1502g1652kcal315.5g0g39.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g210g156kcal9.5g27.1g0.4g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g30g48kcal2.7g9.3g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 1502g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 30g266kcal0g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Herkkusieni 601g96kcal12.6g1.8g2g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8184g4610kcal690.8g105.6g144.4g26.2g
Valittu annoskoko4092g2305kcal345.4g52.8g72.2g13.1g
Annoskoko puolitettuna2046g1153kcal172.7g26.4g36.1g6.6g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006