(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 140g32kcal2.5g3.4g0.3g2.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g175g47kcal2.3g8.4g0.3g3g
Herkkusieni säilyke 403g68kcal8.5g0.8g1.2g9.7g
Paprika punainen 315g92kcal3g14.2g1.3g6g
Kesäkurpitsa zucchini 438g79kcal2.4g10.9g1.7g3.1g
Parsakaali brokkoli 700g245kcal32.3g13.7g2.1g17.5g
Smetana, rasvaa n. 40 % 210g819kcal4.5g4.6g88.2g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton263g473kcal11.8g14.4g39.4g10.5g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g438g481kcal10.1g17.5g43.7g0g
Tonnikala öljyssä 1015g1926kcal275.3g0g91.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8190g8526kcal705.4g175.8g539g105.4g
Valittu annoskoko4095g4263kcal352.7g87.9g269.5g52.7g
Annoskoko puolitettuna2048g2132kcal176.4g44g134.8g26.4g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233