Lihakeitto (helppo)

Keitä lihoja suolavedessä, kuori vaahto pinnalta ja anna porista hiljalleen pari-kolme tuntia.

Lisää sipuli ja kasvikset, keitä kypsäksi.

Lisää reilusti jauhettua maustepippuria (tulee tumma, mut ah! niin ihana liemi).

Tarkista vielä suola, lisää tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g1260g1890kcal214.2g5g110.9g0g
Vesi1350g0kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g1350g770kcal18.9g167.4g2.7g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi135g14kcal2g2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8190g5346kcal470.2g348.8g227.2g0g
Valittu annoskoko4095g2673kcal235.1g174.4g113.6g0g
Annoskoko puolitettuna2048g1337kcal117.6g87.2g56.8g0g
Arvot/100g100g65kcal5.7g4.3g2.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204902