Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä1202g1322kcal93.7g216.3g6g96.1g
Peruna, keskikokoinen 60g854g513kcal12.8g111.1g0.9g7.7g
Purjosipuli 187g43kcal3.4g4.5g0.4g3.9g
Persilja 27g7.3kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton27g5.6kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g53g470kcal0g0g53.4g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g16g15kcal0.2g2.9g0g0g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Paprika punainen 534g156kcal5g24g2.1g10.1g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka641g64kcal7g5.1g1.3g6.4g
Feta, Arla Apetina 3%534g587kcal96.1g10.7g16g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8192g6412kcal440.8g757.6g160.6g253.4g
Valittu annoskoko4096g3206kcal220.4g378.8g80.3g126.7g
Annoskoko puolitettuna2048g1603kcal110.2g189.4g40.2g63.4g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449