Karppipizzan pohja

Sekoita ainekset keskenään sekaisin ja levitä ohueksi levyksi leivinpaperin päälle pellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla ensin 10 minuuttia.

Levitä pohjan päälle haluamasi täytteet ja paista vielä noin 15 minuuttia tai kun pizza näyttää kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Piitu10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Milbona) 250 g purkki1775g1207kcal216.5g69.2g3.5g0g
Edam 24% (Arla)1065g3407kcal276.9g0g255.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu965g1216kcal106.2g2.9g86.9g0g
Vehnälese 85g194kcal11.3g13.1g3.8g31.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 170g518kcal14.9g94.4g3.2g23.7g
Leivinjauhe 36g62kcal1.8g13.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8192g13211kcal1255.2g386g706g111.6g
Valittu annoskoko4096g6605kcal627.6g193g353g55.8g
Annoskoko puolitettuna2048g3303kcal313.8g96.5g176.5g27.9g
Arvot/100g100g161kcal15.3g4.7g8.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282577