Karitsan jauhelihapihvit

Raasta lanttu, sekoita jauheliha, lantturaaste ja kananmuna sekä lisää maun mukaan mausteita (esim.

pippuria, jeeraa eli juustokuminaa, suolaa ja yrttejä).

Leivo taikina neljäksi pihviksi ja paista ne voissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 128 grammaa

Tiinankalori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karitsan paistijauheliha (7% rasvaa) (Lihatukku harri tamminen oy), annos 400g3213g4594kcal642.5g0g224.9g0g
Kananmuna kuoreton 482g687kcal60.2g1.4g49.4g0g
Lanttu 402g116kcal4g18.5g1.2g7.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8192g10794kcal1413.4g39.8g551g14.4g
Valittu annoskoko4096g5397kcal706.7g19.9g275.5g7.2g
Annoskoko puolitettuna2048g2699kcal353.4g10g137.8g3.6g
Arvot/100g100g132kcal17.3g0.5g6.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=375893