Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g20g25kcal0.9g5g0.1g0.2g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g15g19kcal3.1g0g0.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g2.5g4.8kcal0.9g0g0.1g0g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Paprikajauhe 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g104kcal9.8g10.6g2g0.8g
Valittu annoskoko41g52kcal4.9g5.3g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal2.5g2.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g126kcal12g12.9g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416