Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Punajuuri 4.4g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Porkkana 3.8g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]2.1g7.2kcal0.3g0g0.8g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 6.3g18kcal0.7g0.5g1.4g0g
Sitruuna kuorittu 0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g68kcal2.2g4.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko41g34kcal1.1g2.2g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal0.6g1.1g1.1g0.2g
Arvot/100g100g83kcal2.7g5.3g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209