IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 2.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Etikkapunajuuri 2.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 23g29kcal4.7g0g1.1g0g
Korppujauho 2.8g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g109kcal11g5.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko41g55kcal5.5g2.7g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g27kcal2.8g1.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g133kcal13.4g6.6g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111399