Pizzapohja (karppi)

Aineet sekaisin.

Levitä pellille lusikalla.

Paista 10-15 min (riippuu tulevien täytteiden määrästä ja laadusta.

Esim. pizzakastiketta laitettaessa kannattaa paistaa pohja kypsemmäksi kuin pelkillä kinkuilla yms. täytettävällä).

Täytä.

Paista vielä 15-30 min. Taaskin riipuen täytteistä.

Sopii karppitortillaksikin.

Uuninlämpö koko ajan 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 584 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
kreikkal. kermajogurtti, Eridanous (Lidl), annos 1000g18g22kcal0.9g0.5g1.8g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g11g38kcal3g0.2g2.8g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.7g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Ruisjauho Pirkka3.2g10kcal0.3g1.9g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g174kcal10.8g7.2g11.2g1.4g
Valittu annoskoko41g87kcal5.4g3.6g5.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g44kcal2.7g1.8g2.8g0.4g
Arvot/100g100g212kcal13.1g8.8g13.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117368