Karppaajan kana-vihannessotku

Paista wok-vihannekset ja kanapalat erikseen, yhdistä lopuksi.

Mausta soijalla ja muilla tykkäämilläsi mausteilla.

Lisää lopuksi juustoraaste ja nami nam, uskomattoman hyvä karppiruoka on valmis ! :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Heve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvissekoitus, wok, classic, Findus18g5.3kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet (450 g)18g20kcal4g0g0.4g0g
Juusto, Valio arkijuusto3.5g12kcal1g0g0.8g0g
Oliiviöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Soijakastike 1.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g93kcal11g2g4.8g1g
Valittu annoskoko41g47kcal5.5g1g2.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g23kcal2.8g0.5g1.2g0.3g
Arvot/100g100g113kcal13.4g2.4g5.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173890