Tomaattinen jauhelihapata

Kuori porkkanat ja kesäkurpitsa.

Höylää vihanneksista suikaleita.

Älä kuitenkaan käytä kesäkurpitsan siemenosaa.

Paista jauheliha.

Mausta halutessasi valkosipulilla.

Lisää suolaa ja pippuria.

Lisää porkkana ja kurpitsa jauhelihan joukkoon.

Kaada mukaan tomaattimurska.

Lisää kerma viimeisenä.

Hauduta sen verran, että porkkanan ja kurpitsa pehmenevät, mutta eivät ole täysin kypsiä.

Tarjoa valmis pata vaikka pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka kevyt jauheliha 400g19g32kcal3.6g0g1.9g0g
Kesäkurpitsa, tuore5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.8g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g12g2.9kcal0.2g0.5g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.1g7.2kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g88kcal7.6g1.8g5.2g0.2g
Valittu annoskoko41g44kcal3.8g0.9g2.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal1.9g0.5g1.3g0.1g
Arvot/100g100g107kcal9.3g2.2g6.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=187822