Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g16kcal1.8g0g0.9g0g
Paprika, punainen16g4.2kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Felix chilikastike1.2g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g9g6.1kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Oltermanni 17%2.3g6.3kcal0.7g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g69kcal5.4g3.2g3.8g0.8g
Valittu annoskoko41g35kcal2.7g1.6g1.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal1.4g0.8g1g0.2g
Arvot/100g100g84kcal6.6g3.9g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112