Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 9g19kcal2.8g0g0.8g0g
Siankylki, raaka2.3g7.5kcal0.3g0g0.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Palsternakka 3.5g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Paprika keltainen 4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g86kcal6.8g5.8g3.4g1.2g
Valittu annoskoko41g43kcal3.4g2.9g1.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal1.7g1.5g0.9g0.3g
Arvot/100g100g105kcal8.3g7.1g4.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933