Makkarakastike ala Tuula

Kuori lenkki ja leikkaa kuutioiksi.

Ruskista makkarat ja sipulit kevyesti öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska sekä vesi.

Anna kiehua hiljalleen n. 5 min. Lisää hillosipulit.

Mausta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Anna hautua pari minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lenkki, kevyt sininen HK7g12kcal0.7g0.7g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi 0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g14g4.9kcal0.2g1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 8.4g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 2g1kcal0g0.2g0g0g
Sinappi 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 4.2g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g49kcal2g5g2g0.8g
Valittu annoskoko41g24kcal1g2.5g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g12kcal0.5g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g59kcal2.4g6.1g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334174