Jauhelihakastike kidneypavuilla

Paista sipuli ja valkosipuli öljyssä, miedolla lämmöllä.

Nauti tuoksusta.

Siirrä syrjään kun sipuli on kullankeltaista.

Varo polttamasta.

Kumoa samaan pannuun jauheliha ja paista kypsäksi.

Mausta maun mukaan.

Lisää sekaan lohkotut tomaatit (tai tomaattimurska).

Anna muhia hetki.

Lisää pavut ja sipuli.

Jos käytät purkkipapuja, huuhdo liemi pois.

Voit suurustaa kastikken parilla teelusikallisella maissijauhoa.

Tarkista lopuksi suola ja maku.

Oregano sopii tähän hyvin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapuja suolaliemessä 1/2 prk Kypsennetty (Pirkka), annos 125g8.8g10kcal0.7g1.6g0g0.8g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe, punanen0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti 16g3.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%14g24kcal2.8g0g1.4g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g83kcal7.2g4.6g3.6g2g
Valittu annoskoko41g41kcal3.6g2.3g1.8g1g
Annoskoko puolitettuna21g21kcal1.8g1.2g0.9g0.5g
Arvot/100g100g101kcal8.8g5.6g4.4g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70373