Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 5.8g5kcal0.2g0.3g0.4g0g
Katkarapu, rainbow26g26kcal6.1g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)7.3g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tilli, tuore 1.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g68kcal13g1.4g1.2g0.2g
Valittu annoskoko41g34kcal6.5g0.7g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g17kcal3.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal15.8g1.7g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889