Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g7.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g3.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g44kcal3g2.6g2.2g0.4g
Valittu annoskoko41g22kcal1.5g1.3g1.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.8g0.7g0.6g0.1g
Arvot/100g100g53kcal3.6g3.2g2.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276177