Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g10g33kcal1.5g6g0.3g0.6g
Tonnikala vedessä, rainbow7.7g7.7kcal1.5g0g0.2g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g2.4g12kcal0.2g1.2g0.7g0g
Ruokakerma Valio 5%11g6.6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.5g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 3.3g3.4kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g132kcal6.8g16.4g4.2g1.4g
Valittu annoskoko41g66kcal3.4g8.2g2.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g33kcal1.7g4.1g1.1g0.4g
Arvot/100g100g159kcal8.2g19.8g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850