Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis15g17kcal3.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)3.8g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana 1.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Soijakastike 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g7.3g2.9kcal0.1g0.6g0g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)7.3g2.6kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g65kcal7g2.8g2.8g0.4g
Valittu annoskoko41g32kcal3.5g1.4g1.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal1.8g0.7g0.7g0.1g
Arvot/100g100g79kcal8.5g3.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751