Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%8.8g15kcal1.8g0g0.9g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino8.8g30kcal2g4.7g0.3g0.5g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 14g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Ketsuppi, Felix0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g1.8g4.9kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g0.9g3.2kcal0.2g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 2.1g2.6kcal0.2g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Korppujauho 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g127kcal9.8g12.2g4g1.2g
Valittu annoskoko41g63kcal4.9g6.1g2g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g32kcal2.5g3.1g1g0.3g
Arvot/100g100g153kcal11.8g14.7g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286649