Vappumunkit

Tehdään kuten pullataikina.

Rypsiöljy on paistamiseen, tietenkin paistoastiaan laitetaan enemmän rasvaa, mutta suurinpiirtein tuo 300 g menee paistamiseen.

Öljyn pitää olla kuumaa, muuten se imeytyy munkkeihin ja sitten rasvaa reilusti.

Reseptistä tulee n. 70 annosta ja yksi annos painaa n. 55 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g67kcal2g13.7g0.2g0.7g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 2.2g15kcal0g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 1.8g7.4kcal0g1.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Hiiva 1.1g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 5.4g0kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5.4g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g251kcal5.2g31.8g10.8g1.6g
Valittu annoskoko41g126kcal2.6g15.9g5.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g63kcal1.3g8g2.7g0.4g
Arvot/100g100g304kcal6.3g38.5g13.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177070