Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 17g13kcal0.3g2.6g0g0.2g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g1g3.5kcal0g0.8g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 8.4g9kcal1.8g0g0.3g0g
Rypsiöljy 0.8g6.6kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kaali, valkokaali6.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sieni tatti, hapero 1.7g0.5kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g108kcal4.6g7.4g6.4g0.6g
Valittu annoskoko41g54kcal2.3g3.7g3.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g27kcal1.2g1.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g131kcal5.6g8.9g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=204282