Punajuuripyörykät

Raasta keitetyt punajuuret ja soseuta keityty härkäpavut.

Sekoita seokseksi ja lisää rypsiöljy, musteeta ja riisijauho (tai soijajauho) sekä purista joukkoon valkosipulia.

tee pyöryköitä, aseta leivinpaperille pellile, sivele öljyllä ja paista 225 asteessa 15 min.

Reseptistä tulee n. 32 annosta ja yksi annos painaa n. 33 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Härkäpapu, keitetty (-), annos 30g22g25kcal1.8g4.5g0g1.1g
Punajuuri, keitetty, suolaton 16g6.1kcal0.2g1.1g0g0.4g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Riisijauhoseos, gluteeniton 1.2g4.1kcal0g0.9g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g102kcal4g13g3.6g3g
Valittu annoskoko41g51kcal2g6.5g1.8g1.5g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1g3.3g0.9g0.8g
Arvot/100g100g123kcal4.8g15.7g4.3g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251390