Kiinankaalilisäke

Pilko vihannekset ja laita herneet ensimäisenä wokkipannuun, missä öljy on jo lämmintä.

Anna kypsyä pari minuuttia, lisää sitten sipuli ja pari minuuttia myöhemmin kaali.

Kypsennä miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes kaali on pehmennyt.

Mausta soijalla ja makealla chilikastikkeella.

Käy lisäkkeeksi lihalle, kalalle jne. Voi käyttää myös kuin kastikkeena esim riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kiinankaali 25g5kcal0.4g0.6g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Herne 3.1g2.1kcal0.2g0.3g0g0.1g
Oliiviöljy 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sweet Chili Sauce (Lidl), annos 30g1.9g3.1kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g42kcal1.6g4.4g1.8g1g
Valittu annoskoko41g21kcal0.8g2.2g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g10kcal0.4g1.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g51kcal1.9g5.3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306953