Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 21g3.3kcal0.2g0.4g0g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.3g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Nokkonen 0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g4.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g26kcal0.8g1.8g1.2g1.4g
Valittu annoskoko41g13kcal0.4g0.9g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g6kcal0.2g0.5g0.3g0.4g
Arvot/100g100g31kcal1g2.2g1.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738