Jauheliha-makaronikeitto

Valmista keittojuurespussin ohjeen mukaisesti.

Lisää tomaattimurska ja pasta vasta, kun vesi on alkanut kiehumaan uudelleen juuresten lisäämisen jälkeen.

Lisää ruskistettu jauheliha ja pavut, kun keitto on lähes valmis.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 587 grammaa

Nahkuri

Hankku81 sanoi...

Tein tätä ja voi että oli hyvää!! Suosittelen :)

keskiviikko 21.07.2010 klo 18:05

AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.7g7.8kcal0.9g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)4.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g3.1g2.3kcal0.2g0.4g0g0g
Torino tumma proteiinipasta plus1.8g6kcal0.4g0.9g0.1g0.1g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g8.8g5.3kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g48kcal3.2g5.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko41g24kcal1.6g2.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g12kcal0.8g1.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g58kcal3.9g6.5g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186196