Bolognese -kastike hirvenlihasta

Ruskista jauheliha rasvassa ja lisää jauhelihamauste.

Lisää silputtu sipuli.

Lisää tomaatipyre, vesi ja mausteet.

Anna kiehua hetki ja tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Jeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis18g20kcal4g0g0.5g0g
Sipuli 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 5.1g3.9kcal0.2g0.7g0g0.1g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 3.6g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g53kcal8.6g1.6g1g0.6g
Valittu annoskoko41g27kcal4.3g0.8g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal2.2g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g64kcal10.4g1.9g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117183