Kotitekoinen Miso-keitto

-Kaada kattilaan 8dl vettä ja heitä sekaan kalaliemikuutio.

Laita liemi hellalle kunnes kiehuu.

Lisää 3-4 rkl Soija kastiketta.

-Heitä sekaan viipaloidut kasvikset (purjo, valkosipuli, ruohosipuli ja ihan mitä ikinä tulee mieleen; Sienet ja katkaravut sopivat erinomaisesti.)
-sekoita ja liuota 4 rkl Miso-tahnaa 1-2 dl kuumaan veteen.

Älä heitä Miso-tahnaa suoraan kiehuvaan veteen.

Miso kärsii pahasti keittämisestä.

-Ota kattila pois kuumalta liedeltä ja kaada miso neste hiljalleen sekaan, samalla sekoittaen.

-Lisää viimeiseksi Feta kuutiot ja anna hautua muutama minuutti, mutta älä anna keiton kiehua enää.

Maku kärsii heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Hazardi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Miso -tahna (japanilainen keittomauste)4.2g8kcal0.5g1g0.2g0g
Apetina Feta 8% (Arla), annos 200g14g21kcal2.2g0.6g1.1g0g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Kalaliemi Maggie, annos 5g0.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Ruohosipuli, tuore3.5g0.9kcal0g0.1g0g0g
Soijakastike 4.2g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g75kcal6.6g5.4g2.6g0.6g
Valittu annoskoko41g38kcal3.3g2.7g1.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal1.7g1.4g0.7g0.2g
Arvot/100g100g91kcal8g6.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234676